Da var det min tur å ha forening igjen, tiden flyr ja:). Alltid koselig med forening! Kjekke, gode venninner på besøk til mat, prat og littebitt strikking/hekling (selv om det nok blir minst av det siste). Praten går løst og vi tatler i vei mens vi koser oss med kake og digg etter at middagen er fortært:).
I går pyntet jeg faktisk litt til påske siden jeg skulle få besøk. Pleier ikke pynte noe særlig siden vi stort sett er borte i påsken, men er jo litt kos også da.
Hortensiaen min begynte å bli temmelig slakk og hang med hodet, så jeg klippet av blomstene og la dem i en bolle med vann:). Fin bordpynt!
Påskesnop er jo pynt det også, er det ikke? og jeg elsker jo marsipan med sjokolade på så ......:)
Litt trollhassel fra naboens hage med Green Gate egg og noen kaniner så kommer påskestemningen snikende...
Middagen denne gang har jeg fått oppskrift på hos svigermor (har dessverre ikke tatt bilde...). Jeg synes den er veldig god. Håper forenings-tuttene synes det samme. Ja, Janet- tuttene!!! ;).
Eksotisk kylling med snøfrisk og jarlsberg.
Oppskrift til fem personer.
2 grillede kylling
1 boks fersken
1 boks snøfrisk naturell
Litt hakkede, skåldede mandler (jeg brukte hakkede mandler som kan strøs på kaker...)
2 dl buljong
2 ss soyasaus
1 dl av ferskensaften
Revet jarlsberg til å strø på toppen.
Del kyllingen i passende biter og legg i en ildfast form. Dryss mandler over. Legg fersken over. Hell på kokende buljong blandet med snøfrisk, saft fra ferskenboksen og soyasaus. Legg folie over formen. Stek på 175 grader, midt i ovnen, i 40 minutter. Ta av folien, strø på jarlsberg- og la den steke videre i 10 minutter.
Server med ris og salat.
Til dessert ble det Byrådet sjokoladekake som jeg har lagt ut oppskrift på før.
Rester av kaka var igjen til i dag så både jeg og snuppa har kost oss litt, kjekt med rester:).
Ønsker alle en fin dag videre!
Hehe.
SvarSlettDet var så koselig at! Knallgod middagsrett. Må prøve meg på den selv en gang.
Fint å høre at du har hatt en fin dag med foreningen:D
SvarSlettSå fint du har pyntet! Smart måte å beholde blomsten lengst mulig også.
SvarSlettNam, nam. Den kaken så god ut.
Ha en flott kveld.
Stor klem
Koselig med venninne-kveld :-)
SvarSlettOg både maten og kaken hørtes veldig godt ut - nam!
Ønsker deg en fin påske!
Klem Else Irene
Så nydelig du har pyntet! Koselig at du er med i Piffa-konkurransen min ♥ Lykke til i trekningen!
SvarSlettI morgen legger jeg ut en konkurranse jeg tror du ikke vil gå glipp av ;)
Ha en fin kveld!
Klem
Så koselig med forening! Deilig å skravle med gode venninner. Den greina var så fin - elsker de trollgreinene :)
SvarSlettOg kyllingen hørtes helt vanvittig god ut, mulig jeg må prøve oppskrifta di :)
FIN dag til deg!
Marit
Lykke til i Elodie-konkurransen min ♥
SvarSlettØnsker deg og dine en fantastisk påske!
Klem fra Hilde
Søt påskepynt. Maten hørtes veldig god ut. Kanskje jeg skal prøve det en gang. :)
SvarSlettHa en fin påske!