Jeg sitter her og lever,
beruset i nuet
intet mer jeg krever.
Henrik Ibsen

onsdag 22. mai 2013

Jentetur til London:)

Helga før 17. mai var jeg og ei venninne en langhelg i London. Det var kjempeherlig. Vi kunne vel hatt litt bedre vær, men etter hva som var meldt kan vi ikke klage heller. Litt småkaldt, men vi slapp regnet:). Vi storkoste oss, sov lenge, spiste godt, tuslet rundt i vårt eget tempo, shoppet, så Stomp!!! og hadde det herlig. 

Her kommer litt bilder fra turen:
Vi lå på Leicester Square hotel, rett ved Piccadilly Circus. Midt i smørøyet. Fint hotellrom, stort og godt. Kunne gå til Covent Garden, Oxford Street, Big Ben, London Eye og nesten alle musikalstedene. Veeeeeldig bra!!

Vi spiste blant annet på Angus Steak House. Der fikk vi nyyyyydelig mat! Hadde blant annet sweet potato fries med havsalt, det var bare NAM. Det må jeg prøve å lage engang:).

 Her havnet vi ved siden av et kjærestepar som hjalp oss med å velge hvilken musikal vi skulle ta. Er jo så mange og jammen ikke lett å velge. Vi fant ut at vi skulle på Les Miserables, men det var dessverre utsolgt. Da valgte vi Stomp som ikke er en musikal, men mer et show der det lages musikk ut av tønner, poser, blikkspann og ingenting. Kjempebra!!! 

Vi var på litt sightseeing. Gikk ned til Themsen og London Eye og Big Ben. Synes det var kjekt å være der om kvelden så en fikk se alle lysene:). Så var vi på busstur of course... med Starbucks kaffe;).

På marked i Covent Garden.

Og så klart- måtte jo ha bilde med en telefonboks, hehe:).

Nå er det tilbake til hverdagen igjen, etter mange røde dager i april og mai og denne herlige londonturen. Men om ikke lenge kan en jammen begynne å glede seg til ferie igjen, er jo faktisk bare 1,5 måned til så er fellesferien her:).

2 kommentarer:

  1. Ser ut som en flott tur!! Elsker LONDON..:)

    SvarSlett
  2. Så mange fine bilder! Ser knallkjekt ut!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...