Jeg sitter her og lever,
beruset i nuet
intet mer jeg krever.
Henrik Ibsen

søndag 12. august 2012

Du e gammale....

Minsten på to år har i dag fått ny seng (dvs. overtatt storebrorens mammut-seng fra IKEA). Så i kveld kunne jeg ligge litt ved siden av ham når leggetiden kom, veldig koselig.
Der fikk jeg meg jammen en "sannhet" fra barnemunn. Småtten ligger og ser på meg og konstanterer:"du e gammale"! Eh....javel, tenker jeg, han mener nok noe annet..... Så peker han på øynene mine og nesen og munnen min: "du e gammale der og der og der..." Velvel, det er fra sine egne man skal høre det:).
Det toppet dagen med denne kommentaren siden mannen tidligere på dagen fant bilder fra bryllupsreisen vår til Bangkok i 2006 og VELDIG overrasket bemerket hvor veldig UNG jeg så ut på dem.....Hahaha;). Rett før jeg begynte å synge: "me va møje yngre då...."

Kanskje jeg må vurdere litt kosmetiske inngrep?;)

3 kommentarer:

  1. hahaha, di små får det virkelig sagt :) men det er ikke alltid de har rett, denne gangen syns jeg det var feil. du er kjempe flott for alderen, så kosmetiske inngrep er ikke nødvendig... ;)

    SvarSlett
  2. vurder koseinngrep istedet. begynner de å snakke om hvor gammel du er så bare gi dem en stooooooooooor klem slik at de ler. ;)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...