Jeg sitter her og lever,
beruset i nuet
intet mer jeg krever.
Henrik Ibsen

onsdag 9. mai 2012

Juhuu, har vunnet solbriller!

Jeg var så heldig å bli trukket som en av fem som vant solbriller fra LenswayElines blogg!
Jeg som sjelden vinner noe særlig, ble superhappy - for et par solbriller stod høyt på ønskelisten foran denne sommeren.

Jeg hadde ikke noen andre assosiasjoner med Lensway annet enn at de fører linser, trodde ikke de hadde solbriller. Da jeg kikket inn på sida deres ble jeg derfor litt overrasket av at de hadde ganske mange forskjellige typer solbriller, så det var litt å velge i :).
Ikke lett å velge når en ikke får prøvd dem, men jeg synes egentlig ikke det er lett å velge om man prøver heller... hehehe, så det var nok kanskje like greit å få solbriller på denne måten.

Mitt valg ble iallefall disse superfine Dolce&Gabbana solbrillene i rødt! Me like a lot!


OG det passet jo superbra at de kom så raskt i posten. Jeg bestilte torsdag sist uke, lørdag hadde jeg dem i postkassa! Utrolig bra service!

I morgen skal jeg og en venninne nemlig ut på tur til København- herrrrlig. Så da tenkte jeg at solbrillene måtte komme i hus til avreise for vi skal jo sitte og slikke sol på annenhver fortauskafe. Heldigvis kom de dumpende ned i postkassa i god tid!


Noe som ikke er så bra er at jeg kanskje ikke får muligheten til å bruke dem- er ikke meldt så veeeeldig bra vær down there. Menmen, tar og lirker solbrillene på nesa likevel tenker jeg :). Jeg skal nemlig ut på tuuuur og kose meg en hel haug!

Tjolabing!


7 kommentarer:

 1. Så herlig :)

  GRATTIS!!

  Klem fra Tove

  SvarSlett
 2. Riktig god tur til min favorittby, håper du har funnet noen tips på bloggen min. Og du, vi skal jo til Toscana vi også i sommer for første gang. Når reiser dere?

  SvarSlett
 3. Oj, så kjekt då! Gratulerer:))

  SvarSlett
 4. Lucky you!! De var kjempefine!! God tur da

  SvarSlett
 5. Utrolig heldig! Håper du får brukt dem litt i Køben da. Tudelu!

  SvarSlett
 6. Så heldig du er!! Vanskelig å bestille uten å prøve dem ja!! Men de ser i hvertfall kule ut på bildet :)
  Ha en god tur til Kjøbenhavn :)

  Og ønsker deg og dine en strålende helg :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...