Jeg sitter her og lever,
beruset i nuet
intet mer jeg krever.
Henrik Ibsen

søndag 6. mai 2012

Italiaforberedelser og ungdomsskolefest!

Vi skal til Italia i sommer! Gleder oss vilt og har nesten nedtelling allerede ;). Dette året reiser vi for første gang med andre, to familier til faktisk! Det blir spennende og kjekt å ha selskap på turen. 

I går hadde vi "Italia-samling" hos det ene venneparet vårt som vi skal reise med. De var i Roma for et par uker siden og hadde kjøpt med seg diverse italiensk mat og drikke som vi koste oss med. Og guriland- det var godt, mer enn godt, fantastisk godt!!! Selvfølgelig lå kamera igjen hjemme så da måtte maten foreviges med mobilen, ikke så bra bilder da- men, men....

Til forrett fikk vi serranoskinke med ruccola, basilikum, tomat og deilig bøffelmozzarella, krydret med pepper, helte over god olje og balsamico. FANTASTISK godt!!! Deilige, friske smaker som bare minner masse om sommer og Italia!

Til hovedrett hadde vi det deiligste møre kjøttet som var perfekt stekt, med ovnsbakte poteter, grillede paprika og auberginer, cherrytomater og parmiggiano og en hjemmelaget saus med soyasaus som base. Mmmmm, smeltet bare i munnen! 

Vi fikk knallgod kake til dessert også, men da glemte jeg rett og slett å knipse! Det var en god, klissen sjokoladekake med vaniljekrem og bær. Mmmm, man kan bli lykkelig av mat altså;).

Vi snakket om turen og fant ut forskjellige ting vi skulle gjøre både på vei ned og mens vi er i Toscana. Det nærmer seg med stormskritt nå, og vi gleder oss om mulig enda mer etter i går. Blir kjekt å reise med den kjekke gjengen!

Ellers har jeg hatt en travel helg... 20-årsjubileum med ungdomsskolen på fredag- det var en knallkjekk fest og jeg følte meg like ung som da (nesten iallefall)! Kjekt å se så mange igjen og kose oss sammen på den måten. Alle var blide, pratsomme og i godt humør. Festkomiteen hadde gjort en strålende innsats og alle var kjempefornøyde!

Og sjekk denne kaka som ei fra parallellklassen hadde laget, artig eller?

Klarte dessverre ikke spise så mye av den, men måtte smake en liten bit! Den var kjempegod!! Synd jeg ikke klarte mer :)

Nå er det avslapping på sofaen resten av kvelden tenker jeg, det tar på med rangling to kvelder på rad.

7 kommentarer:

 1. ÅÅåehhhh.. Nå ble jeg SULTEN!
  Nammis!

  SvarSlett
 2. Mmm.. Så mye herlig mat! Og den ferien hørtes jo fantastisk ut. Bittelitt misunnelig ;)

  SvarSlett
 3. Nam dette så utrolig godt ut :)

  SvarSlett
 4. Åh for ett etegilde!
  Forretten så helt fabelaktig ut :)

  Fabelaktig ukestart til deg, håper du får en finfin uke. Jeg skal bare en kjapp tur til København, så denne uken er rolig for min del *deilig*

  Fabelaktige klemmer&smil

  SvarSlett
 5. Så kjekt med 20 års jubileum!! Vi har også det i sommer, men det er jo på andre siden av landet, så jeg har ikke helt bestemt meg for om jeg skal dra enda....Men det høres jo unektelig kjekt ut..(Selv om man ikke vil tenke på at det faktisk har gått 20 år..skrekk..)

  SvarSlett
 6. Hei hei.
  Så deilige mat bilder, kaken var kjempe tøff.
  Forstår godt du gleder deg til Italia, har vært der to ganger og vil dra dit igjen.
  FØlger deg videre på bloggen din.
  Ha en fin kveld

  Karianne

  SvarSlett
 7. Hei her jeg bor regnet det hele dagen, så tror det var lokalt bra der vi var bare!!
  Minn meg på at jeg har noen Toscana tips å gi deg - har de ikke akkurat her...
  Og dere kan bare glede dere - vi hadde en kjempefin tur og rakk ikke alt på 5 dager!!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...