Jeg sitter her og lever,
beruset i nuet
intet mer jeg krever.
Henrik Ibsen

torsdag 5. januar 2012

Det nærmer seg ferdig: gang/trapp.... :)

Etter å ha levd med oppussing i gangen og uten trapp siden sommeren er jeg rimelig glad over at vi snart er ferdig!!! Vi har fått nytt gulv, nye fliser i lillegangen, nye vegger og tak, nytt garderobeskap, nye dører, nye lamper og nyoppusset trapp :). Hele furuskogen har blitt skrelt og kastet ut, nå er det hvitt og lyst her :). Her kommer et par bilder så dere ser litt hvordan det er...

Tak og vegger er gipset. Höhrmann ytterdør er satt inn. Prismelampe i lillegangen og tre slike små ufoer i "hovedgangen":

Her er lampene vi har satt opp i trappeoppgangen, det er tre til sammen. Synes de gir så stilig lyseffekt. Øverst på veggen er det ganske ujevnt som dere ser, vi har ennå litt arbeid igjen;)

Så et av den oppussede trappa, uten gelender. Med rot rundt om....Tok bilde rett etter at snekkeren hadde satt den opp så det lå fremdeles litt "arbeidsrot" igjen. Har ikke anledning å ta nytt bilde av den akkurat nå så da får rotet bare vise;). Gelenderet skal være i glass og det skal måles opp og bestilles snarest mulig! 


Har ikke så mange bilder fra hvordan gangen så ut tidligere, men vegger og trapp var furu. Med et tykt furugelender på trappa så var det ganske mørkt og tok stor plass.

Det kommer seg, det kommer seg. Skal bli deilig når alt er ferdig og alle ting kan få sin normale plass igjen. Viser mer med litt bedre bilder når alt er ferdig:)

10 kommentarer:

 1. så utrolig fint det va blitt.. e så herlig når ting blir lyst og fint :)

  SvarSlett
 2. Ohlalala! Så lekkert!
  Deilig når ting kommer på plass :)

  Fineste helga til deg!
  klem

  SvarSlett
 3. Så fint det blir! Det er mye jobb å få dekket til furu ja...er jo så grusomt mange kvister som må behandles først.

  SvarSlett
 4. Ser ut som det blir fantastisk pent! Godt når slikt arbeid nærmer seg slutten. Og enda bedre når det er helt ferdig! :)

  takk for fin kommentar inne hos meg!

  SvarSlett
 5. Ser ut som det blir utrolig flott! Blir nok noen år til min grufulle gang tas, men mye fint skal gjøres i huset før den tas :)

  Klem

  SvarSlett
 6. Hei og godt nytt år til deg og dine :)
  Så fint det har blitt, er så deilig når man blir ferdig med sånne litt større prosjekter og bare kan nyte det fine resultatet!

  SvarSlett
 7. Heihei, og godt nytt år!
  Dette blir nok veldig bra!!
  Lykke til:)
  Gledermeg til og se det ferdig:)

  SvarSlett
 8. Så fint det blir :-) skikkelig stilig!

  SvarSlett
 9. Så fint det var. God tur til københavn, resturanten den lille fede er et godt tips fra meg :-)

  SvarSlett
 10. Dokk e så flinke. Kjempefint har d blitt :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...