Jeg sitter her og lever,
beruset i nuet
intet mer jeg krever.
Henrik Ibsen

torsdag 27. mai 2010

Shopping i herliga Stavanger


I går reiste mamsen, svigermor jeg og minsten til Stavanger på shopping. Jeg skulle ikke ha noe spesielt og det skulle heller ikke de to andre.... Men jammen ble det handel ja- skulle tro vi var på ferie eller noe:).

Vi koste oss veldig, var innom herlige butikker som Maison Marie, Oliviers og Co, Indiska, Sentrum Håndarbeide, Norem Baade, Kello, Friis & Company, Søstrene Grene, Linnen, Kremmerhuset, Polarn og Pyret og H&M for barn. Vi fant vel noe på hver butikk nesten, hehe.
Været var herlig, litt kald vind- men det gikk greit.
Simen var supersnill. Rolig og grei, sov masse i vogna og flirte når vi hadde lunsj på Pastabakeriet. Godgutten til mammen.

Før vi tok båten hjem satt vi oss utfor den der italienske restauranten på nedsiden av Arkaden, husker ikke hva den heter. Der ble det et glass vin hver på mams og svigermor, mens jeg tok en kaffe.
For et HERLIG liv :).

Her er en del av fangsten min:Spisebrikker fra Indiska, må skifte til litt sommerslig:


Herlige såper fra L'occitane, de ligger på gardinen så dere ser mønsteret bedre her:Fra Sentrum Håndarbeide. Alt var 50-70%, sånt liker vi: Garn som jeg skal hekle teppe til minsten av, det er iallefall planen. Kjøpte også pinner i tre, de er mye bedre å strikke med, noen strykemerker og en gjennomsiktig heklenål med glitter i faktisk:


Alt i alt hadde vi en strålende dag som vi bare nøt (heter det det mon tro...?? eller nøyt?- whatever).

2 kommentarer:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  2. Så mye kjekt du har handla! Hørtes ut som en herlig dag. Kjempefint bilde av blidgutten der :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...