Jeg sitter her og lever,
beruset i nuet
intet mer jeg krever.
Henrik Ibsen

torsdag 14. mars 2013

Pus i hus- og opptrening av kranglevoren kropp....

Her er vårt nye familiemedlem, Nussi:). Søt liten pusekatt, som forsåvidt begynner å bli stor. Fikk henne i slutten av januar og hun har funnet seg godt til rette.


Ungene i huset elsker henne, men det ble litt krangling om hvem som skulle holde henne i starten. Har heldigvis roet seg litt nå:).

Koser seg i slagbenken, er blitt favorittstedet.

Det som er litt kjedelig er at sofaen og spisestuestolene brukes som klorested..... har kjøpt klorestativ til henne nå, men det er bare sånn middels interessant... noen som har tips til hva som kan gjøres?


Ellers består livet mitt for tiden av behandling hos naprapat og trening. Jeg er sykmeldt og er møkklei, for å si det mildt.... menmen, nå arbeider jeg meg fremover, trener med personlig trener på Akilles for å stabilisere nakke og skuldre (har noe som heter tendinitt), og håper å få kommet meg i arbeid igjen snart. Jeg er ikke laget for å gå hjemme, er også ekstra kjedelig når jeg ikke kan gjøre skikkelig husarbeid, ikke kan jeg strikke, hekle eller gjøre slike ting heller... Ved pc får jeg vondter etter en liten stund, så det er derfor jeg ikke har vært så aktiv på bloggen. Vil meg ikke vondt verre liksom, men jeg prøver innimellom for å se om tingenes tilstand er blitt bedre:).Nå nærmer det seg heldigvis vår og sommer og været blir forhåpentligvis bedre ganske snart:). Det hjelper jo alltid på kropp og sjel. God helg folkens!


Disse dagene dine

Dager kommer
og går, går og kommer,
hverdager, hviledager, helligdager,
sykedager, tåkedager, festdager,
en stri strøm
selvfølgeligheter.

Det er du
som eier disse dagene.
Det er du
som kan gå inn i tida di.

Akkurat
denne deilige dagen
lever du
en helt spesiell del
av selve livet.

Ragnhild Bakke Waale

7 kommentarer:

 1. Hei hei
  Så skjønn liten pusekatt :)
  Kjenner igjen kloreproblemet....har en skikkelig klorekatt selv, og hun er 3 år nå... grrr...

  Du kan forsøke å ha flytende kattemynte/catnip på klorebrettet. Det kan få klorebrettet til å virke litt mer interessant :) Millie legger seg over hele greien, og tygger og klorer på det. Men det er bare en liten stund det er interessant. Når hun kommer inn, og når hun vil ha oppmerksomhet så er det sofaen som får gjennomgå...
  Men det kan funke med kattemynte hjemme hos deg da :) Ellers er det jo å spørre om råd i dyrebutikken. Lykke til, og god helg til deg!

  Klem fra Christine

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg har sånn kattemyntespray, men er bare interessant en liten stund. Håper vi klarer å avvente henne fra sofaen:). Takk for svar!

   Slett
 2. For en herlig pusekatt =) Håper du finner ut av noe smart med kloringen. Kjedelig med nakkevondt, får håpe treningen hjelper deg videre. Stå på!!

  SvarSlett
 3. Ikke noe kjekt å være sykemeldt. Håper formen din kommer seg raskt. Godt du har en familie og en god pus som kan trøste :)

  SvarSlett
 4. Så nydelig!!
  Gratulerer med nytt familiemedlem ♥

  Påskeeggene kjøpte jeg på Skeidar i fjor, kan jo hende de finnes i år og:)?

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for svar:), nå må jeg sjekke på Skeidar!

   Slett
 5. Søte pusen. Savner å ha katt i huset, er snart et år siden vi måtte avlive vårt Olme Beist.
  God bedring, skjønner godt du mister motet, men stå på!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...