Jeg sitter her og lever,
beruset i nuet
intet mer jeg krever.
Henrik Ibsen

mandag 9. juli 2012

Air Wick duftpinner

Nå har jeg via Buzzador buzzet Air Wick til de fleste rundt meg. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg synes lukten på både Cool Linen & White Lilac og Midnight Blackberry & Vanilla Silk faller veldig i min smak, og jeg kommer nok til å kjøpe dem igjen.
Det jeg synes var kjempegreit med disse luktene er at flakongene er så enkle og dekorative, de lukter godt uten at de overdufter, og de er rimelige!!! Kun kr. 59,90- for en stk. Det synes jeg de er vel verdt.
Jeg satte tre pinner oppi først, synes det passet veldig godt luktmessig. Etter en ukes tid synes jeg at duften ble litt mildere og satte oppi en ny pinne. Det gjorde jeg helt til det alle seks pinnene var oppi. Er litt usikker på om det ville ha luktet i fire uker dersom jeg ikke satte oppi nye pinner etterhvert, lukten avtok iallefall etter en ukes tid.

Den første flakongen, med Cool Linen & White Lilac satte jeg på gjestedoen. Den har dør ut til entreen vår og hele gangen luktet knallgodt etter at jeg tok frem denne. Jeg gikk og undret meg over hva som luktet så godt i gangen, og fikk også spørsmål om det fra folk som var innom. Plutselig kom jeg på at det jo var duftpinnene som stod i rommet ved siden av :). Herlig når de kan lage slik god lukt og stemning :).

De to duftene jeg fikk prøve kan karakteriseres slik:
Cool Linen & White Lilac : Dufter av ren lin blandet med syriner. Jeg synes den lukter friskt og rent, herlig.
Midnight Blackberry & Vanilla Silk : Lukter eteriske oljer og bjørnebær og vanilje. Jeg er egentlig ikke så glad i vaniljelukt, men synes at denne blandingen av lukter ble veldig godt. Litt "mørkere" enn den første, men den falt godt i smak.

 
Dersom noen lurer på hva en Buzzador gjør er her en liten forklaring:
Som Buzzador får du tilbud om å delta i kampanjer.

Om du vil delta og blir valgt ut til kampanjen skal du:
1. Selv prøve varen eller tjenesten kampanjen gjelder.
2. Spre budskapet om produktet/tjenesten ved å fortelle dine venner om produktet/tjenesten, og diskutere det med de, dvs. buzze.
3. Rapportere via Lynrapporter etter alle dine Buzzinger.
4. Levere inn sluttrapport online.

Dersom du er interessert i å bli Buzzador kan du gå inn her. Hvis du melder deg inn og får spørsmål om hvem som tipset deg kan du nevne meg; Heo;).

1 kommentar:

 1. Hei søte deg,
  så fine duftpinner :)

  Jeg er helt i feriemodus om dagen, blogger bare når jeg har tid og lyst og jeg bruker lite tid foran skjermen om dagen. Men det er vel litt av poenget med å ha ferie er det ikke *fnis*

  I dag har fabelaktigmannen tatt seg en fridag for å underholde meg *yeay*
  Nyt kvelden søte deg.
  klem

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...