Jeg sitter her og lever,
beruset i nuet
intet mer jeg krever.
Henrik Ibsen

fredag 28. oktober 2011

Gave i posten :)

Jeg var så heldig å vinne Give Away hos En Rosa Fugl for noen uker siden. Ta gjerne en titt innom den kjekke bloggen hennes, synes hun skriver veldig godt!

Premien var noe hun skulle hekle ut av et skjønt, rosa garn. Jeg valgte pulsvarmere :). Men jammen meg hadde hun ikke heklet en hals også, heldige meg!!!. Se så fin gave:


Hun har heklet en kant på ene siden av pulsvarmerne, men de kan brukes begge veier. Kjempegod passform på dem. Tusen, tusen takk En Rosa Fugl!!!



Her er en liten sniktitt på hva jeg holder på med om kveldene, hekler nemlig et sjal til meg selv :). Kjempekjekt!


Så var det altså helg igjen, og som vanlig er den stappet med masse som man ikke får gjort gjennom ukene. Minsten skal i dobbelt to-års selskap i morgen, snuppa skal på håndballturnering på søndag, og hu mor sjøl skal i forening i kveld:). Gleder meg til det:).

God helg folkens!

tirsdag 25. oktober 2011

Damen har vært på fotokurs!

Til 35-årsdagen min fikk jeg fotokurs av min kjære mann! Ja, jeg er faktisk sååååå voksen... gud bedre....
Fotokurs har jeg ønsket å gå på en stund nå så det var en kjempekjekk presang :).

Kurset går over tre mandagskvelder og en søndag, så jeg regner med at jeg kommer til å lære en hel del. Jeg håper iallefall det:). Leraren er en frilansfotograf, Espen Mills. Han jobber også som lærer og virker veldig flink til å lære fra seg.

I går var første dagen og jeg var ganske spent. Jeg hadde ingen aning om hvor det var og endte opp med å møte en halv time for tidlig.... kjedelig ja...
Ivrig som jeg var hilste jeg på første damen jeg traff der, må jo gjøre et godt førsteinntrykk. Hun snakket engelsk da, når jeg spurte om hun skulle på kurs. Hun kunne ikke forstå at jeg skulle på kurs for jeg var jo så god allerede.... Hæ, tenkte jeg... hvor har hun sett mine bilder hen- er bloggen min allviden kjent før jeg har gjort meg til kjenne???? Men jeg forstod fort at sånn var det ikke:). Damen jeg stod og pratet med skulle på NORSK-KURS.... Hahahaha, at det går an!

Men jeg fikk da øvd meg litt, tok et bilde med utsikt over Stavangers hustak:).


  Synes det var rimelig rart å sitte på skolebenken igjen, med harde stoler, pulter med bl.a. utskårne hjerter i, kaldt klasserom med null pynt... hehe, men det var bra!
Fikk faktisk tatt et bilde av stol og pult mens jeg fiklet og prøvde forskjellige nye ting, så slik ser det ut i "kurs-lokalet":

Vi lærte om objektiv, lukkertid, blender, iso, manuelt fokus og mer... Mye å lære ja.
Jeg var kjempegira og veldig klar for å fotografere med alle mine nye kunnskaper når jeg kom hjem. Trodde nesten jeg skulle fikse superbilder med en gang;). Men jeg fikk ikke til et eneste bilde, blæh. Men som leraren sa: man må trene en del før en får til å ta klare, gode bilder med manuell innstilling av lukker og blender. Så jeg får trene da, myyyye!!! til neste mandag :).

Dette ble litt for mørkt som dere ser:

Mens dette ble litt for lyst:

Imens før jeg klarer å fikse kule, flotte, stilige bilder- så kan dere jo få se noen av de jeg har prøvd meg på .... uten Autofokus (for det er FYFYFY, bare så dere vet det!).

Her prøvde jeg å fryse bildet, for vannet beveger seg nemlig inne i flaska pga at ferja beveger seg.... Stilte inn manuelt fokus først for så å ta bilde. Synes bare at vannet kunne beveget seg litt mer slik at det syntes bedre... for jeg fikk det jo faktisk til (synes jeg da... på dette stadiet;)).

Så et av nylampa vår som vi akkurat har hengt opp i stua, ikke det beste bildet dette heller:

Vel, det var litt om det. Håper å kunne vise dere flotte, breath-taking bilder etterhvert;). Imens kan dere jo sjekke bildene inne på hjemmesiden til leraren: http://www.espenmills.no/

fredag 21. oktober 2011

Lalandia og Legoland :)

I høstferien sist uke var vi en tur sammen med et vennepar og ungene deres til Lalandia i Danmark. Det ligger i Billund, med gåavstand til Legoland. Vi var superheldige med været og storkoste oss hele turen. Hytta vi delte var knallfin, stor og god. Her hadde vi  masse boltreplass og kunne gå til Lalandia feriesenter eller Legoland. Kjempetoppers :).

Dette er inne på Lalandia feriesenter. De har laget himmel i taket og alt ser italiensk ut, herlig! Inne på senteret var det iallefall tre restauranter, Lekeland, Badeland, Bowling, minigolf, et lite supermarked, butikker, og "strikk-hopping" for ungene som skimtes bak scenen her. På scenen hadde de show for barna hver kveld, og det syntes det var kjempekjekt.
Vi spiste på senteret alle dagene og det var veldig greit. God mat og kjekt at ungene kunne leke på Lekeland som vi kunne se inn til (vinduer inn til Lekeland fra restauranten) mens vi voksne spiste oss ferdig.

Legoland- knallkjekt å gå rundt og se alt de har laget til. Ungene var helt i hundre!! Så var vi så utrolig heldige med været. Vi satt faktisk ute og spiste lunsj mens vi var her, midt i oktober. Slikt liker vi :).

Masse flott å se på.

Så hadde til vår overraskelse også bygget opp slottet i Mozeldalen som vi var og besøkte i sommer, det var kult å se :).
 

I Western-byen grillet vi brød med indianerhøvdingen og fikk sitte inne i teltet hans og spise, det var stas.
 
Så gravde vi etter gull såklart:)

Vi tok også en hel del karuseller, en berg og dalbane, vannrenna tok snuppa fem ganger, vi andre delte litt på- men det var veldig kjekt:). Herlig når man kan gå rett frem til aktiviteten istedenfor å stå i kø i evigheter. Så gikk vi innom Lego-butikken før vi ruslet hjem til hytta, tror ikke ungene glemmer denne dagen så fort.

Dette er også inne på Lalandia-senteret, deilig ferie-stemning :).

Her er hytta vi bodde i. De hadde laget til store områder med hyttefelt flere steder, med lekeområder i nærheten og gangavstand til Lalandia senteret.

Det var en superduper tur og jeg kan gjerne anbefale folk å reise dit!!! Det var godt å komme seg helt bort fra oppussing og rot overalt og bare nyte livet sammen med mine kjære. Da får man en liten boost i hverdagslivet også, gjør godt for kropp og sjel rett og slett;).

Nå skal jeg nyte helgen, håper dere andre gjør det samme!

tirsdag 18. oktober 2011

Nytt Green Gate Service!

Eller, jeg har jo ikke fått et helt nytt service akkurat. Men jeg har fått deler til det, to tallerkener fikk jeg av en venninne til bursdagen:). Det er jo en start:).
Så kjøpte jeg 6 tallerkener og to skåler til i dag for penger jeg fikk til bursdagen! Handelen foregikk på Wisteria så klart;).

Jeg falt for servicet med en gang jeg så det, og synes det er kjempeskjønt i både farger og mønster. Gleder meg til mer av dette blir å finne i kjøkkenhyllen min :).
Bare se på disse herlige Green Gate, Fay White tallerkenene , lekre eller???



Nå står mere av dette på ønskelisten til jul!!




mandag 17. oktober 2011

Vanish-buzzing!!!

Her kommer enda et Buzzador-innlegg:). Jeg har nemlig vært så heldig å få være med på to kampanjer på en gang. Santa Maria Thai som jeg nettopp skrev om og Vanish, og gud så kjekt det var å kikke oppi den tunge boksen som kom!!! Det var en hel haug med produkter og masse vareprøver så kan gis vekk til venner og kjente når jeg buzzer. Kjempekjekt :).

Enda kjekkere var det jo når det var Vanish;). Jeg har brukt det lenge og synes det er helt supert!! Snuppa har en hvit sommerkjole som hun eeeelsker- og jeg takker Vanish for at den fremdeles er hvit. Har ikke tall på alle ganger hun har sølt ketcup, sjokolade og suppe på den. Herlig når klærne ikke blir ødelagt av slik, man kan jo bare sprute litt Vanish på;).


Informasjon om Vanish-produktene:
Noen av komponentene i Vanish jobber seg gjennom flekken slik at den blir oppløst – andre deler opp flekken i mindre lettoppløselige deler. Vanish inneholder aktiv oksygen. Når oksygenet i Vanish blandes med vann oppstår en naturlig prosess hvor det dannes tusenvis av bobler. Boblene stiger opp gjennom fibrene i tekstilene og tar med seg flekkrestene på veien til overflaten.

Vanish Oxi Action Pulver er svanemerket og anbefalt av Sveriges Astma- og Allergiforbund.


Her er litt informasjon om det å være Buzzador:
Som Buzzador får du tilbud om å delta i kampanjer.

Om du vil delta og blir valgt ut til kampanjen skal du:
1. Selv prøve varen eller tjenesten kampanjen gjelder.
2. Spre budskapet om produktet/tjenesten ved å fortelle dine venner om produktet/tjenesten, og diskutere det med de, dvs. buzze.
3. Rapportere via Lynrapporter etter alle dine Buzzinger.
4. Levere inn sluttrapport online.

Dersom du er interessert i å bli Buzzador kan du gå inn her. Hvis du melder deg inn og får spørsmål om hvem som tipset deg kan du nevne meg; Heo;).

tirsdag 11. oktober 2011

Blått og kult :)


Har dere sett disse før? Blue Man Group heter de og jeg synes de er kjempekule!!!
Morsomme og flinke, veldig underholdende å se på.

Jeg får dessverre ikke til å legge direkte kobling til youtube, men legger inn linken. Døm selv:
Bluemangroup

fredag 7. oktober 2011

Santa Maria Thai, nam!

Jeg er Buzzador og har tidligere blogget om forskjellige kampanjer jeg har vært med i. Denne gangen er det Santa Maria Thai.

Jeg har fått en pakke med Santa Maria Thai mat som skal testes og prøves, alltid kjekt med slike kampanjer:). Jeg har laget maten et par ganger nå og kan trygt anbefale den:). Den er kanskje litt sterk for småbarn, men passer veldig godt i foreninger og vennelag. Det smaker veldig thai-mat og er kjempegodt!

Det en trenger til denne middagen er kokosmelk, nudler, kylling og Santa Maria Paneng krydder + en paprika. 

Stek kyllingen og bland i krydderet. Jeg blander alltid i krydder før det er stekt ferdig slik at smaken setter seg skikkelig:)

Kok eggnudlene, imens heller du kokosmelken og opphakket paprika over kyllingen som er ferdigstekt. La koke noen minutter til nudlene er ferdig.

  Slik blir det seende ut:), enjoy!

Dette kommer jeg til å lage mer av, falt i god smak hos alle som har smakt det hos meg.


Her er litt informasjon om det å være Buzzador:
Som Buzzador får du tilbud om å delta i kampanjer.

Om du vil delta og blir valgt ut til kampanjen skal du: 
1. Selv prøve varen eller tjenesten kampanjen gjelder.
2. Spre budskapet om produktet/tjenesten ved å fortelle dine venner om produktet/tjenesten, og diskutere det med de, dvs. buzze.
3. Rapportere via Lynrapporter etter alle dine Buzzinger.
 4. Levere inn sluttrapport online.

Dersom du er interessert i å bli Buzzador kan du gå inn her. Hvis du melder deg inn og får spørsmål om hvem som tipset deg kan du nevne meg; Heo;).  

tirsdag 4. oktober 2011

En liten jentetur :)

Bildene over er tatt i den skjønneste butikken, Riviera Maison i Trondheim!!! Sååå mye fint!

I helga var jeg og snuppa på jentetur :). Med oss hadde vi svigermor og svigerinna mi, kjempekoselig. Turen gikk til Trondheim der vi besøkte svigermors søster og nieser. Det var meldt masse regn hele helga i Trondheim og vi pakket derfor godt med klær.... Heldigvis slapp vi å bruke dem for det var strålende sol hele tiden og vi bare nøt dagene til fulle.
Vi trasket i byen, shoppet, var på kafe, spiste god mat og hadde god drikke og bare koste oss. Jeg sov HELE nettene uten å bli vekket av unger!!! Det er lenge siden det :). Tror snuppa også hadde det kjekt, hun har godt av å få litt oppmerksomhet helt alene. Er ikke så lett når en har to viltre småbrødre som tar så mye oppmerksomhet til vanlig. Hun fikk også møte tremenningen sin som var to år eldre og de fant godt lag. De koste seg med lek og strikking :).
Når vi kom torsdag kveld fikk vi herlig mat. Det var dekket med koselig prinsesse på snuppas plass, men hun fikk så vidt i seg maten før hun sovnet liggende på spisestuestolen- slå den! Skal godt gjøres. Hun var rimelig trøtt da ja:).

Rett før vi reiste fikk vi pakke i posten fra PompdeLux. Snuppa hadde selv valgt seg ut denne kjolen og genseren da vi bestilte klær, og det skulle hun ha med seg til Trondheim!!!! Så den trasket hun rundt med i Trondheims gater og var riktig så fin:)

Vi var innom en nyyyyydelig butikk, Riviera Maison, her gikk jeg løpsk med fotoapparatet! Bildecollagen øverst er derfra. Der var det bare så mye flott. Så fikk vi nytrekt kaffe og en sjokoladebit mens vi var der- snuppa fikk eplejuice. Det var jo nesten som en kafe, akkurat sånn som vi liker det :).

Det var herlig med en liten jentetur, med masse kos og kvalitetstid! Det gjør at man får litt ekstra energi til hverdagen plutselig er der igjen:).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...