onsdag 6. oktober 2010

Foccacia:)

Jeg lagde en foccacia etter ny oppskrift sist uke. Skulle ha den til en mexikansk suppe jeg skulle servere fredagskvelden. Heldigvis lagde jeg foccaciaen onsdagen (frøs den ned)- for det var opplegg. Først skulle den heve to timer, så skulle litt mer ingredienser i- hvile ti minutter før jeg eltet inn oliven og timian- så hvile ti minutter før jeg bearbeidet den i fem minutter. Hvile ti minutter til før den ble kjevlet ut og etterhevte i en time.... puh!
Det var mye arbeid for et brød, men så ble det godt også;)


Ferdig resultat:

5 kommentarer:

  1. Tusen takk for koselig kommentar:)

    Litt arbeidsom deig ja, men det så veldig godt ut da:)

    Legger meg til som følger hos deg:)

    Klem Ea

    SvarSlett
  2. Å, foccaciabrød er så godt og ingenting slår hjemmelaget!

    SvarSlett
  3. Hei :)

    Mhm, det så kjempegodt ut:) Så flink du er:)

    Klem:)

    SvarSlett
  4. Mmmmm...det såg godt ut.
    Eg har ei oppskrift på kjempegodt focciabrød som er mye enklere enn den du har.
    Kanskje eg skal ha det i forening en gang så får du den.

    Klem

    SvarSlett
  5. Å det så veldig godt ut mmmmmm
    Koselig blogg du har,legger meg som følger jeg,og velkommen til meg om du ønsker..
    Ha en fortsatt fin dag
    Klem fra Fruen (Heidi)

    SvarSlett